Îi credeaţi rivali? Ce a scris Bill Gates în scrisoarea pe care Steve Jobs a ţinut-o lângă el în ultimele clipe de viaţă




Bill Gates i-a scris lui Steve Jobs o scrisoare cu puţin timp înainte ca fondatorul Apple să moară, scrie The Telegraph. Scrisoarea a contat atât de mult pentru Jobs, încât a ţinut-o lângă pat în ultimele sale zile de viaţă.

Gates nu a dat foarte multe detalii despre scrisoare, dar a spus că “i-am vorbit lui Steve despre cât de mândru ar trebui să se simtă pentru ceea ce a făcut şi pentru compania pe care a construit-o. I-am scris despre copiii săi, pe care am ajuns să îi cunosc”.

Gates a ţinut să precizeze că nu a fost o încercare de a face pace cu Steve Jobs. “Nu aveam de ce să facem pace. Nu a fost niciun război. Am făcut amândoi produse măreţe, iar competiţia a fost întotdeauna un lucru pozitiv”.

După moartea lui Jobes, Bill Gates a primit un telefon de la soţia acestuia, Laurene Powell. Ea i-a spus: “Din biografia lui Steve nu reiese respectul pe care ţi l-a purtat”, adăugând că Jobs a apreciat scrisoarea sa şi că a păstrat-o lângă pat.




sursa: www.zf.ro

 
 

Etichete:,

Leave a Reply